SeMeSan

Pasosore jang Imat ngahajakeun ulin ka Si Nana sobatna. Kasampak di imah Si Nana aya Ninina keur ngawangkong di hareup bari ngawedang kopi hideung jeung seupan sampeu anyar nyait tina panyeupanan, panas tur ngebul keneh.

Jang Imat nyampeurkeun tuluy nanya ka ninina si Nana.

Imat, “Punten Ni, ari Nana aya di ompok deh?”

Nini, “Aya bieu mah di tukang keur semesan sosoranganan wae handapeun tangkal kopo.”

Imat, “Haaarr…ari nini, piraku maen batminton sosoranganan?”

Nini, “Lain keur batminton, tapi keur semesan, eta geuning nu sok dipencetan ku indung leungeun make hempon.”

Imat, “Oohh…sanes semesan atuh Ni, tapi SMS-an eta mah. Kunaon dipencetana ku indung leungeun henteu ku cinggir nya Ni?”

Nini, “Bieung ah, teu nyararaho kuring mah.”

Imat, “Ari cinggir mah paranti meresihan rorompok korong.”

Nini, “Nurustunjung siah, kuring keur ngawedang yeuh!”

Imat, “He-he, punen Ni, heureuy. Mangga atuh, rek ka tukang nyampeur si Nana, bisi kumaha onam..!”

Nini, “Nos! Kaditu sampeurkeun bege!”

Kutipan Dari

Sent by: Zamzam Alit on Oct 25th, 2008 Rating: 3.25

~ by lnhgroup on January 12, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: